| Съобщения | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Анаи Каяте Достоен
Брой мнения : 46 Age : 28 Местожителство : При...Тайна Паунди : 50 Registration date : 13.08.2008
| Заглавие: Съобщения Нед Авг 24, 2008 10:01 pm | |
| В тази тема админите ще информират потребителите за новини около форума
Последната промяна е направена от Анаи Каяте на Сря Окт 22, 2008 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Анаи Каяте Достоен
Брой мнения : 46 Age : 28 Местожителство : При...Тайна Паунди : 50 Registration date : 13.08.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Вто Сеп 23, 2008 10:59 am | |
| След много бъхтене, караници и раздвижване на мозъци най-накрая Ератия "отвори врати" и вече може да започвате с ролл плея... За тези на които не им е ясно в Ератия сте расата която сте избрали при създаването на персонажа - дриада, нимфа, магьосник/ца и етц. А в света на хората е логично да сте човек... Героят ви от Ератия няма право да пристъпва в света на хората и обратното за собствено добро... Е това е от мене за по - нататъчни новини проверявайте темата... ^^ | |
|
| |
Айри Владетелка на Света на хората
Брой мнения : 14 Age : 31 Registration date : 07.07.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Сря Окт 22, 2008 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Анаи Каяте Достоен
| Заглавие: Re: Съобщения Съб Яну 17, 2009 6:54 pm | |
| ...Както повечето активни потребители [Ако може така да се каже] са обърнали внимание, че форума много западна. Вече средата на месец Януари, админите решихме да възродим форума. За целта ще се правят промени в дизайна, темите и направо всичко. С цел да направим форума по-добър имаме нов админ, на който останалите админи гласуваме доверие - Яшимо Сакура. Приветстваме я с добре дошла в админския екип и се надяваме да допринесе за подобрението на форума.
Но за да може да се възроди форума, още сега ще настъпят малки промени - Харуко поема Руут админството, а форума се затваря за неопределен период от време. Когато всичко стане като хората, ще го отворим и се надяваме да няма подобни случаи като сегашния...Само не забравяйте за съществуването на форума... ^^
Peace ^^ | |
|
| |
Харуко Владетелка на Ератия
Брой мнения : 34 Age : 31 Местожителство : Някъде... Registration date : 07.07.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Нед Яну 18, 2009 4:36 pm | |
| Искам да се извиня на колегите,но според мен тази тема(на форумът) е неподходяща. Говорила съм с хора преди и казват че е наповарваща... | |
|
| |
Рея Каяте Администратор
Брой мнения : 89 Age : 29 Местожителство : Там...някаде там... Паунди : 90 Registration date : 13.08.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Сря Яну 28, 2009 7:58 pm | |
| Към потребителите: Bye,Bye...Чао!Беше ми много прятно да се запозная с половината хДМахам си сама правата без да казвам на колегите.
Към така наречените колеги: Bye,Bye...Най-приятно ми беше присъствието на Сакура!Другите..Ми сори много ама ако се вгледате в най-активния админ-ми да,т`ва съм аз!Пък и искам да направя едно съобщение към всички.
Аз истрих профила на Анаю!Благодаря,че веднага се оплака!И защо го направих?!Защото аз трия потребителите ,който не са влизали от месец и колко там дни...
НЕ ми беше приятно! | |
|
| |
Яшимо Сакура Администратор
Брой мнения : 118 Age : 31 Паунди : 52 Registration date : 21.09.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Чет Яну 29, 2009 11:27 am | |
| Така ето какво ще съобщя пък аз създадох нов профил на наю и тя е в форума трябва само да си влезне в имейла и върнах админските права на Рея и моля идвете не се карайте тук пак казвам тук не е мястото и двете ви обичам много и нейскам да се карата и да си правите номера !!! | |
|
| |
Рея Каяте Администратор
Брой мнения : 89 Age : 29 Местожителство : Там...някаде там... Паунди : 90 Registration date : 13.08.2008
| Заглавие: Re: Съобщения Вто Юли 21, 2009 12:15 am | |
| Im back! Така,нека форум се разрасне до 15 човека,и ще заживеем отново! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Съобщения | |
| |
|
| |
| Съобщения | |
|